loading...
مجله پارس پارمیس
MRsys بازدید : 573 پنجشنبه 21 مرداد 1395 نظرات (0)
مواد لازم: سفیده تخم‌مرغ 3 عدد شکر دانه‌ریز 40 گرم پودرشکر 180 گرم پودربادام 125 گرم رنگ آبی اسانس لیمو از هر کدام چند قطره

تصویر طرز تهیه شیرینی ماکارون به لیمو

روش تهیه:

1. برای تهیه خمیر ماکارون فر را اگر گازی بود روی 150 و اگر برقی بود روی 140 درجه سانتی‌گراد تنظیم کرده گرم می‌کنیم.

2. کف سینی فر را کاغذ روغنی پهن کرده، آن را چرب می‌کنیم. ابتدا سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی هم می‌زنیم تا پف کند. سپس آرام‌آرام شکر دانه ریز را به سفیده اضافه کرده، به هم‌زدن ادامه می‌دهیم تا حالت فومی شکل پیدا کند.

3. پودرشکر و پودربادام را با یکدیگر آسیاب کرده و خوب مخلوط می‌کنیم و توجه داریم که به واسطه چربی بادام مخلوط ما حالت خمیری شکل پیدا نکند. رنگ و اسانس را نیز به مواد اضافه کرده و مواد خشک را در سه مرحله توسط لیسک به خورد سفیده‌ها می‌دهیم. یک ماسوره ساده به قطر دو سانتی‌متر داخل کیسه قیف قرار می‌دهیم.

4. مایه را داخل قیف ریخته دایره‌هایی به قطر سه تا چهار سانتی‌متر از مایه روی کاغذ می‌گذاریم. سینی را چند بار روی میز می‌کوبیم و به مدت 30 دقیقه در دمای محیط استراحت می‌دهیم تا رویه ماکارون‌ها حالت چسبنده نداشته باشد سپس آن را به مدت 20 دقیقه روی پنجره وسط فر قرار می‌دهیم. بین ماکارون‌ها از مخلوط خامه، مارمالاد به (بدون شهد) وچند قطره آب لیموترش استفاده می‌کنیم.

 

jamejamonline.ir

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
کدهای اختصاصی
4/9/94