loading...
مجله پارس پارمیس
MRsys بازدید : 381 چهارشنبه 06 مرداد 1395 نظرات (0)
مواد لازم: کره: 250 گرم، شکر: یک پیمانه، آرد: 2 پیمانه، تخم مرغ: 3 عدد، بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری، وانیل: یک قاشق چایخوری، ماست: نصف پیمانه، نمک: یک‌چهارم قاشق چایخوری، هلو: 2 عدد

تصویر کیک هلو

طرز تهیه: ابتدا در یک کاسه شکر و کره را با هم مخلوط کنید. این کار را تا جایی ادامه دهید که شکر کاملا حل و کرمی یکدست حاصل شود.

سپس تخم مرغ‌ها را دانه دانه به مخلوط اضافه و با همزن مخلوط کنید. بعد از آماده‌شدن پایه کیک، آرد الک شده را به همراه بکینگ پودر به مخلوط بیفزایید و آهسته به هم بزنید.

در مرحله بعد هلو‌ها را پوست بگیرید و خرد کنید. ماست را به همراه هلوهای خرد‌شده و مقداری نمک به مایه کیک بیفزایید.

کف قالب کیک را کاغذ روغنی پهن کنید و مواد را روی آن بریزید. این کیک را به مدت یک ساعت در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا آماده شود. بعد از پخت کیک روی آن را با پودرقند تزئین کنید و برش بزنید.

jamejamonline.ir

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
کدهای اختصاصی
4/9/94