loading...
مجله پارس پارمیس
MRsys بازدید : 273 جمعه 18 دی 1394 نظرات (0)

 


این ترشی در دمای معمولی به مدت بیست روز​آماده می‌شود و بعد از آماده شدن آن را در یخچال نگهداری کنید.
پرتقال زینتی چند سالی است که در بسیاری از میوه فروشیها جایی برای خود باز کرده و در دسترس است. از این میوه بسادگی میتوان ترشی تهیه کرد و به عنوان چاشنی در سفرۀ غذا بهره برد. راه و روشش را در ادامه مطلب فرا بگیرید.
مواد لازم :
پرتقال ریز زینتی : ۲ کیلو
سرکه : ۲ لیتر
نمک : به میزان لازم
شکر : ۲۰۰ گرم

طرز تهیه :
ابتدا پرتقال​‌ها را بشویید و با چنگال چند سوراخ روی آن‌ها ایجاد کنید.
برای گرفتن تلخی آن‌ها را در آب سرد بگذارید و یک شبانه‌روز صبر کنید.
بهتر است چند بار آب آن را عوض کنید.
در مرحله بعد پرتقال‌ها را در قابلمه بریزید و با حرارت بالا به مدت پنج دقیقه بجوشانید و بلافاصله در آبکش بریزید و زیر آب سرد بگیرید تا شکل خود را از دست ندهد.
مرحله جوشیدن را می‌توانید دو بار انجام دهید. ولی دقت کنید شکل آن‌ها حفظ شود.
پس از صاف‌کردن بگذارید خنک شود و بعد در ظرف شیشه‌ای مناسب بریزید و سرکه را ​ همراه نمک و شکر به آن اضافه کنید.
این ترشی در دمای معمولی به مدت بیست روز​آماده می‌شود و بعد از آماده شدن آن را در یخچال نگهداری کنید.

 

seemorgh.com

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
کدهای اختصاصی
4/9/94