loading...
مجله پارس پارمیس
MRsys بازدید : 211 شنبه 05 دی 1394 نظرات (0)

 

مدت پخت بيفتك را مي توانيد بر حسب ميل خود كم يا زياد كنيد. بسته به ذوق و سليقه شخصی،هر روی استيك(يا بيفتك) را از 1 تا 5 دقيقه سرخ مي كنند...
 
مواد لازم : 
 
گوشت بیفتکی                         6 تکه
پیاز حلقه حلقه                         2 عدد
تخم مرغ                                  6 عدد
کره                                         100 گرم
نمک، فلفل                              به میزان لازم 
 

طرز تهیه :

تابه را داغ كنید و كره را در آن بیندازید و بگردانید تا آب شود. پیاز را در كره تفت بدهید تا بلوری شود. بیفتك را روی پیاز بیندازید، پس از 3-4 دقیقه برگردانید، پس از 3-4 دقیقه دیگر روی هر بیفتك یك تخم مرغ بشكنید و بگذارید ببندد.(تخم مرغ ها را 2-3 ساعت پیش تر از یخچال درآورید.) نمك و فلفل بپاشید و با تابه سر سفره ببرید.

 مدت پخت بیفتك را می توانید بر حسب میل خود كم یا زیاد كنید. بسته به ذوق و سلیقه شخصی،هر روی استیك(یا بیفتك) را از 1 تا 5 دقیقه سرخ می كنند.
 

 

گردآوری: پارس پارمیس

تهیه شده توسط شرکت گلستان

seemorgh.com

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
کدهای اختصاصی
4/9/94