پخت شله زرد
مواد لازم شله زرد :
مواد لازم |
اندازه |
مقدار / کالری |
برنج |
یک پیمانه |
100 گرم / 360 کالری |
آب |
10 پیمانه |
100 گرم / 0 کالری |
شکر |
3 پیمانه |
100 گرم / 400 کالری |
گلاب |
یک چهارم پیمانه |
نامشخص |
خلال بادام |
10 گرم |
100 گرم / 612 کالری |
زعفران |
به مقدار لازم |
100 گرم / 310 کالری |
روغن مایع |
3/1 پیمانه |
100 گرم / 900 کالری |
پودر نارگیل |
برای تزیین اندکی |
100 گرم / 550 کالری |
خلال پسته |
برای تزیین اندکی |
100 گرم / 680 کالری |
دارچین |
برای تزیین اندکی |
100 گرم / 261 کالری |
طرز تهیه شله زرد :
*. ابتدا برنج را همراه آب و روغن به مدت دو الی سه ساعت پخته طوریکه کاملا له شود.
*. (گل) سپس شکر را اضافه کرده به مدت 45 دقیقه ریز بجوشد.
*. گلاب و زعفران و خلال بادام را اضافه کرده به مدت15 دقیقه درب قابلمه را گذاشته تا دم بکشد.
*. تا گرم است در ظرف می کشیم سپس موقعی که خنک شد روی آن را کمی روغن مالیده.
*. شاولون گذاشته و دارچین ریخته و اطراف آن را با خلال وپودر نارگیل تزیین می کنیم.
*. امیدواریم با تهیه این دسر خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.
خواص نارگیل :
*. زخمهای دهانی: غرغره کردن شیره ی حاصل از نارگیل چرخ و رنده شده برای تسکین و معالجه ی زخمهای دهان مفید است.
*. خارش: در خارشهای معمول، شیر نارگیل برای کاهش التهابات سودمند و کاربردی است.
*. جای زخم (اسکار):پوست درخت انجیر مقدس هندی و انجیر معابد را در شیرنارگیل به صورت خمیر در آورده و در سرتاسر زخم ها بمالید. این کار به تسکین و ترمیم پوست به دلیل خاصیت قابض و مغذی بودن این ترکیب، کمک می کند.
*. اگزما : چند عدد سیر را در روغن نارگیل بیندازید و روی شعله گاز قرار دهید تا رنگ آن تیره شود. سپس این سیرها را در روغن نارگیل له کنید. بعد، آن را از صافی رد نمایید. این مخلوط یک ترکیب موثر برای رفع التهابات ناشی از اگزما است.
اختصاصی آکاایران