loading...
مجله پارس پارمیس
MRsys بازدید : 355 جمعه 04 دی 1394 نظرات (0)

 

طرز تهیه شله زرد,شله زرد,طرز تهیه شله زرد


پخت شله زرد

 

مواد لازم شله زرد :

 

مواد لازم

اندازه

مقدار / کالری

برنج

یک پیمانه

100 گرم / 360 کالری

آب

10 پیمانه

100 گرم / 0 کالری

شکر

3 پیمانه

100 گرم / 400 کالری

گلاب

یک چهارم پیمانه

نامشخص

خلال بادام

10 گرم

100 گرم / 612 کالری

زعفران

به مقدار لازم

100 گرم / 310 کالری

روغن مایع

3/1 پیمانه

100 گرم / 900 کالری

پودر نارگیل

برای تزیین اندکی

100 گرم / 550 کالری

خلال پسته

برای تزیین اندکی

100 گرم / 680 کالری

دارچین

برای تزیین اندکی

100 گرم / 261 کالری

 

طرز تهیه شله زرد :

*. ابتدا برنج را همراه آب و روغن به مدت دو الی سه ساعت پخته طوریکه کاملا له شود.

*. (گل) سپس شکر را اضافه کرده به مدت 45 دقیقه ریز بجوشد.

*. گلاب و زعفران و خلال بادام را اضافه کرده به مدت15 دقیقه درب قابلمه را گذاشته تا دم بکشد.

*. تا گرم است در ظرف می کشیم سپس موقعی که خنک شد روی آن را کمی روغن مالیده.

*. شاولون گذاشته و دارچین ریخته و اطراف آن را با خلال وپودر نارگیل تزیین می کنیم.

*. امیدواریم با تهیه این دسر خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

 

خواص نارگیل :

*. زخم‏های دهانی: غرغره کردن شیره ی حاصل از نارگیل چرخ و رنده شده برای تسکین و معالجه‏ ی زخم‏های دهان مفید است.

*. خارش: در خارش‏های معمول، شیر نارگیل برای کاهش التهابات سودمند و کاربردی است.

*. جای زخم (اسکار):پوست درخت‏ انجیر مقدس هندی و انجیر معابد را در شیرنارگیل به صورت خمیر در آورده و در سرتاسر زخم‏ ها بمالید. این کار به تسکین و ترمیم پوست به دلیل خاصیت‏ قابض و مغذی بودن این ترکیب، کمک می‏ کند.

*. اگزما : چند عدد سیر را در روغن نارگیل بیندازید و روی شعله گاز قرار دهید تا رنگ آن تیره شود. سپس این سیرها را در روغن نارگیل له کنید. بعد، آن را از صافی رد نمایید. این مخلوط یک ترکیب موثر برای رفع التهابات ناشی از اگزما است.

 

اختصاصی آکاایران

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
کدهای اختصاصی
4/9/94