بستنی,دسر وافل,دسر ساندی
ساندی وافل و مارشمالو
برای 8 مینی وافل
زمان آماده سازی : 10 دقیقه
زمان پخت ک 20 دقیقه
مواد لازم برای وانفل |
|
تخم مرغ بزرگ |
1 عدد |
شکر قهوه ای |
2 ق غ |
شیر |
1 فنجان |
روغن مایع |
یک چهارم فنجان |
عصاره وانیل |
نصف ق چ |
آرد |
1 فنجان |
پودر بیسکویت |
نصف فنجان |
بکینگ پودر |
2 ق چ |
نمک |
کمی |
برای رویه |
|
بستنی |
|
سس شکلات |
|
مارشمالو بزرگ سرخ شده روی آتش |
|
خامه فرم گرفته |
|
اسپرینکل |
|
میوه برای تزئین |
|
طرز تهیه :
طرز تهیه ساندی وافل و مارشمالو آشنا میکنیم .
قالب وافل را روشن کنید یا روی گاز بگذارید تا گرم شود.
تخم مرغ ها را به مدت 1 دقیقه با همزن برقی بزنید سپس شکر قهوه ای ، شیر ، روغن و وانیل را افزوده و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.
آرد ، پودر بیسکویت ، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده به تدریج به مواد بالا اضافه کرده و هم بزنید تا زمانی که ترکیبی صاف و یکدست شوند .
قالب وافل را با اسپری کالما چرب کنید و یک چهارم فنجان از خمیر را از قسمت مرکز قالب بریزید و در قالب را بگذارید تا وافل بپزد این فرایند حدود 2 – 3 دقیقه طول خواهد کشید . سپس با کمک یک چنگال وافل را از قالبش جدا کنید .
بقیه ی وافل ها را هم به همین شکل بپزید .
مارشمالوها را که از قبل روی شعله سوخاری کرده اید و سد شده روی وافل داغ گذاشته سپس رویش یک اسکوپ بستنی ، خامه ، سس شکلات و میوه ی دلخواهتان را بگذارید و سرو کنید .
مترجم : سبا
تهیه و ترجمه اختصاصی آکاایران