loading...
مجله پارس پارمیس
MRsys بازدید : 369 جمعه 04 دی 1394 نظرات (0)

ساندی,ساندی خانگی,تزئین ساندی

بستنی,دسر وافل,دسر ساندی

ساندی وافل و مارشمالو

برای 8 مینی وافل

زمان آماده سازی : 10 دقیقه

زمان پخت ک 20 دقیقه

مواد لازم برای وانفل

تخم مرغ بزرگ

1 عدد

شکر قهوه ای

2 ق غ

شیر

1 فنجان

روغن مایع

یک چهارم فنجان

عصاره وانیل

نصف ق چ

آرد

1 فنجان

پودر بیسکویت

نصف فنجان

بکینگ پودر

2 ق چ

نمک

کمی

برای رویه

بستنی

 

سس شکلات

 

مارشمالو بزرگ سرخ شده روی آتش

 

خامه فرم گرفته

 

اسپرینکل

 

میوه برای تزئین

 

 

طرز تهیه :

 طرز تهیه ساندی وافل و مارشمالو آشنا میکنیم .

قالب وافل را روشن کنید یا روی گاز بگذارید تا گرم شود.

تخم مرغ ها را به مدت 1 دقیقه با همزن برقی بزنید سپس شکر قهوه ای ، شیر ، روغن و وانیل را افزوده و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.

آرد ، پودر بیسکویت ، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده به تدریج به مواد بالا اضافه کرده و هم بزنید تا زمانی که ترکیبی صاف و یکدست شوند .

قالب وافل را با اسپری کالما چرب کنید و یک چهارم فنجان از خمیر را از قسمت مرکز قالب بریزید و در قالب را بگذارید تا وافل بپزد این فرایند حدود 2 – 3 دقیقه طول خواهد کشید . سپس با کمک یک چنگال وافل را از قالبش جدا کنید .

بقیه ی وافل ها را هم به همین شکل بپزید .

مارشمالوها را که از قبل روی شعله سوخاری کرده اید و سد شده روی وافل داغ گذاشته سپس رویش یک اسکوپ بستنی ، خامه ، سس شکلات و میوه ی دلخواهتان را بگذارید و سرو کنید .


مترجم : سبا

 تهیه و ترجمه اختصاصی آکاایران

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
کدهای اختصاصی
4/9/94