loading...
مجله پارس پارمیس
MRsys بازدید : 507 سه شنبه 01 دی 1394 نظرات (0)
,سالاد,کرفس,مرغ,انواع سالاد


 سالاد مرغ

 

اردور مرغ و کرفس

 

 سینه مرغ 2 عدد  .  ساقه نرم کرفس 4 عدد  .  کاهوی خرد شده 2 لیوان

پنیر موزارلا رنده شده 1/2 لیوان  .  سس مایونز 4 قاشق غذاخوری  .  نان تست مقدار لازم

 

,سالاد,کرفس,مرغ,انواع سالاد

 

طرز تهیه : سینه مرغ را با پیاز ، نمک و فلفل بپزید سپس سینه مرغ پخته شده را به تکه های کوچک خرد کنید.

 

,سالاد,کرفس,مرغ,انواع سالاد

 

ساقه های کرفس را ریز خرد کنید ( برای تهیه غذاهای خام از ساقه های داخلی و نرم کرفس استفاده کنید ) و همراه با پنیر رنده شده به تکه های مرغ اضافه و مخلوط کنید.

 

,سالاد,کرفس,مرغ,انواع سالاد

 

سس مایونز ، نمک و فلفل را به مواد اضافه و خوب مخلوط کنید تا اردور یکدست شود ( میتوانید کمی آبلیموی تازه هم اضافه کنید ).

 

,سالاد,کرفس,مرغ,انواع سالاد

 

نان های تست را کمی حرارت دهید تا برشته شوند سپس بین هر دو نان مقداری از مواد اردور و مقداری کاهوی خرد شده بریزید و سرو کنید.

 

منبع :irancook.ir

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
کدهای اختصاصی
4/9/94