loading...
مجله پارس پارمیس
MRsys بازدید : 317 سه شنبه 01 دی 1394 نظرات (0)

سالاد مرغ,سالاد مرغ و انگور,مینی ساندوچ سالاد مرغ

سالاد مرغ,سالاد مرغ و انگور,مینی ساندوچ سالاد مرغ,آکاایران,لقمه سالاد مرغ و خود فرنگی,سالاد مرغ و کرفس,سالاد مرغ و بادام,سالاد مرغ و سبزیجات

سالاد مرغ با انگور

برای 6 نفر

زمان آماده سازی : 10 دقیقه

مواد لازم

مرغ پخته مکعبی خرد شده

4 فنجان

کرفس خرد شده

نصف فنجان

حبه های انگور نصف شده

1 فنجان

نخود فرنگی پخته

نصف فنجان

سس مایونز

1 فنجان

خردل دیژون

1 ق غ

نمک و فلفل

به میزان لازم

بادام ورقه شده

نصف فنجان

 

طرز تهیه :

در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه سالاد مرغ با انگور آشنا میکنیم .

در یک کاسه بزرگ مرغ ف کرفس ، انگور و نخود را با هم مخلوط نمایید .

سس مایونز و خردل را با هم ترکیب کرده و به مواد سالاد افزوده  و به آرامی مخلوط کنید تا تمام مواد سالاد به سس آغشته شود.

سپس در طرف را گذاشته و حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید بماند .

قبل از پذیرایی هم یک بار دیگر به آرامی سالاد را هم بزنید که سسی که کف ظرف جمع شده دوباره با مواد مخلوط شود .

سالاد را میتوانید به شکل مینی ساندویچ و لقمه ای هم سرو نمایید .

 


مترجم : سبا

 تهیه و ترجمه اختصاصی آکاایران/akairan.com

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
کدهای اختصاصی
4/9/94