سالاد مرغ,سالاد مرغ و انگور,مینی ساندوچ سالاد مرغ,آکاایران,لقمه سالاد مرغ و خود فرنگی,سالاد مرغ و کرفس,سالاد مرغ و بادام,سالاد مرغ و سبزیجات
سالاد مرغ با انگور
برای 6 نفر
زمان آماده سازی : 10 دقیقه
مواد لازم |
|
مرغ پخته مکعبی خرد شده |
4 فنجان |
کرفس خرد شده |
نصف فنجان |
حبه های انگور نصف شده |
1 فنجان |
نخود فرنگی پخته |
نصف فنجان |
سس مایونز |
1 فنجان |
خردل دیژون |
1 ق غ |
نمک و فلفل |
به میزان لازم |
بادام ورقه شده |
نصف فنجان |
طرز تهیه :
در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه سالاد مرغ با انگور آشنا میکنیم .
در یک کاسه بزرگ مرغ ف کرفس ، انگور و نخود را با هم مخلوط نمایید .
سس مایونز و خردل را با هم ترکیب کرده و به مواد سالاد افزوده و به آرامی مخلوط کنید تا تمام مواد سالاد به سس آغشته شود.
سپس در طرف را گذاشته و حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید بماند .
قبل از پذیرایی هم یک بار دیگر به آرامی سالاد را هم بزنید که سسی که کف ظرف جمع شده دوباره با مواد مخلوط شود .
سالاد را میتوانید به شکل مینی ساندویچ و لقمه ای هم سرو نمایید .
مترجم : سبا
تهیه و ترجمه اختصاصی آکاایران/akairan.com