loading...
مجله پارس پارمیس
MRsys بازدید : 246 یکشنبه 08 آذر 1394 نظرات (0)

کیک آبی رویایی


مواد لازم:

   آرد: ۳۴۰ گرم
   کره: ۲۰۰ گرم
   شیر: دوسوم لیوان
   ماست: دو قاشق غذاخوری
   شکر: ۲۷۵ گرم
   تخم‌مرغ: چهار عدد
   پودر کاکائو: ۱۰ گرم
   رنگ سبز خوراکی: به میزان لازم
   وانیل: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
   بیکینگ پودر: دو قاشق چای‌خوری

روش تهیه:

۱٫ ابتدا ماست و شیر را با هم مخلوط کرده و کنار می‌گذاریم. به این صورت نوعی باتر میلک آماده کرده‌ایم.

۲٫ آرد را با کاکائو در ظرفی گود الک می‌کنیم و میان آن را باز می‌کنیم، تمامی مواد را داخل آن ریخته و حدود ۸ دقیقه با همزن برقی کیک را هم می‌زنیم، بهتر است ابتدای کار پنج دقیقه با درجه متوسط و سه دقیقه با درجه تند هم بزنیم.

۳٫ قالبی گرد به قطر ۲۷ سانتی‌متر را چرب می‌کنیم و مواد را داخل آن می‌ریزیم و به مدت یک ساعت روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم قرار داده و می‌پزیم.

۴٫ این نوع کیک را علاوه بر حالت ساده می‌توانیم با یک لایه از نتلا و سپس از انواع کرم‌ها یا خامه پوشش داده و روی آن را با خمیر فوندانت تزئین کنیم.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
کدهای اختصاصی
4/9/94