کیک آبی رویایی
مواد لازم:
آرد: ۳۴۰ گرم
کره: ۲۰۰ گرم
شیر: دوسوم لیوان
ماست: دو قاشق غذاخوری
شکر: ۲۷۵ گرم
تخممرغ: چهار عدد
پودر کاکائو: ۱۰ گرم
رنگ سبز خوراکی: به میزان لازم
وانیل: یکدوم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر: دو قاشق چایخوری
روش تهیه:
۱٫ ابتدا ماست و شیر را با هم مخلوط کرده و کنار میگذاریم. به این صورت نوعی باتر میلک آماده کردهایم.
۲٫ آرد را با کاکائو در ظرفی گود الک میکنیم و میان آن را باز میکنیم، تمامی مواد را داخل آن ریخته و حدود ۸ دقیقه با همزن برقی کیک را هم میزنیم، بهتر است ابتدای کار پنج دقیقه با درجه متوسط و سه دقیقه با درجه تند هم بزنیم.
۳٫ قالبی گرد به قطر ۲۷ سانتیمتر را چرب میکنیم و مواد را داخل آن میریزیم و به مدت یک ساعت روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردهایم قرار داده و میپزیم.
۴٫ این نوع کیک را علاوه بر حالت ساده میتوانیم با یک لایه از نتلا و سپس از انواع کرمها یا خامه پوشش داده و روی آن را با خمیر فوندانت تزئین کنیم.