loading...
مجله پارس پارمیس
MRsys بازدید : 187 چهارشنبه 06 مرداد 1395 نظرات (0)
مواد لازم: آرد: 2 لیوان ، روغن مایع: دو سوم لیوان ، بکینگ پودر: 2 قاشق مربا‌خوری ، شکر: 5/1 لیوان ، تخم‌مرغ: 4 عدد ، گردو خرد شده: یک لیوان سر خالی ، رنده پوست لیمو: یک قاشق مربا‌خوری، ماست: یک لیوان

تصویر طرز تهیه کیک‌ گردو

طرز تهیه:

ابتدا تخم‌مرغ‌ها را شکسته و زرده و سفیده را جدا کنید. زرده تخم‌مرغ و شکر و روغن را در ظرف گود بریزید و با همزن برقی بزنید تا کرم‌رنگ شود.

ماست را هم به همراه پوست لیمو رنده شده و گردوی خرد شده به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کرده تا صاف شود. سفیده را هم جدا بزنید تا سفت شده و کاملا فرم بگیرد. آرد و بکینگ پودر را هم مخلوط کنید و 2 الی 3 بار الک کنید.

آرد الک شده را کم‌کم به مواد زده شده اضافه کنید و به هم بزنید. در انتها سفیده تخم‌مرغ را به مواد کیک افزوده و به آرامی و از یک جهت مخلوط کنید.

قالب کیک را کمی چرب کنید و آرد پاشی کرده، مایه کیک را درون آن بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی‌گراد، به مدت 35 الی 40 دقیقه بگذارید. پس از این‌که روی کیک کمی طلایی شد، فر را خاموش کنید و چند دقیقه بعد کیک را از فر بیرون آورده و برش بزنید.

jamejamonline.ir

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
کدهای اختصاصی
4/9/94