loading...
مجله پارس پارمیس
MRsys بازدید : 253 جمعه 18 دی 1394 نظرات (0)

 

ابتدا هلوها را شسته و بگذارید کاملا خشک شود.

مواد لازم :
هلو: 4 تا 5 کیلو
خمیر ترش: یک قاشق سوپ‌خوری
سرکه: 2 لیوان
نمک: 3 قاشق غذاخوری
 شکر: نصف لیوان

طرز تهیه
ابتدا هلوها را شسته و بگذارید کاملا خشک شود. هسته آنها را درآورده و میوه آن را خرد کنید و در ظرف مناسب و مخصوص تهیه سرکه بریزید. خمیر مایه را با سرکه مخلوط کنید و نمک و شکر را به آن اضافه کنید و روی هلو‌ها بریزید و خوب مخلوط کنید و آنها را چنگ بزنید. در ظرف را ببندید، طوری که هوا در آن نفوذ نکند و آن را در جای خنک بگذارید. بعد از یک ماه در ظرف را باز کنید و باز هم ترشی را خوب مخلوط کنید و آن را صاف کنید. سرکه صاف شده را 8 تا 10 دقیقه بجوشانید و پس از سرد شدن، در ظرفی مناسب بریزید و در جای تاریک نگهداری کنید و به مصرف برسانید.

 

seemorgh.com

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
کدهای اختصاصی
4/9/94