close
تبلیغات در اینترنت
موس کیک اسپامونی
loading...
سرویس سایت سایت رزبلاگ بزرگترین سرویس ارائه خدمات سایت نویسی حرفه ای در ایران

مجله پارس پارمیس

  اسپامونه Spumone یا اسپامونی spumoni یک بستنی ایتالیایی است که در چند لایه با رنگها و طعم ها متفاوت ساخته میشود و معمولا حاوی میوه و آجیل است . موس کیکی که در این مقاله از آکاایران بهتون آموزش میدیم از نظر ظاهری مشابه بستنی اسپامونی ایتالیاییه برای همین اسم موس کیک اسپامونی رو براش…

موس کیک اسپامونی

موس کیک ایتالیایی,دسر ایتالیایی,موس کیک پسته و گیلاس

 

اسپامونه Spumone یا اسپامونی spumoni یک بستنی ایتالیایی است که در چند لایه با رنگها و طعم ها متفاوت ساخته میشود و معمولا حاوی میوه و آجیل است .

موس کیکی که در این مقاله از آکاایران بهتون آموزش میدیم از نظر ظاهری مشابه بستنی اسپامونی ایتالیاییه برای همین اسم موس کیک اسپامونی رو براش انتخاب کردیم .

براتون یه موس کیک خوشمزه سرد تابستونی در دولایه با طعم و رنگ متفاوت پسته و گیلاس داریم .

موس کیک اسپامونی

یک موس کیک 18 یا 20 سانتی برای 12 نفر 

زمان آماده سازی : 1 ساعت و 15 دقیقه

زمان نگهداری در یخچال : 4 – 5 ساعت

مواد لازم برای لایه موس کیک گیلاس

پودر ژلاتین

10 گرم

آب گیلاس

2 ق غ

زرده تخم مرغ

3 عدد

شکر

نصف فنجان

شیر

نصف فنجان

شکلات سفید رنده شده

225 گرم

عصاره بادام

1 ق غ

روغن بادام

یک چهارم ق غ

رنگ خوراکی صورتی

 

گیلاس خرد شده

25 عدد

خامه فرم گرفته

1 و نیم فنجان

مواد لازم برای لایه موس کیک پسته

پودر ژلاتین

1 ق غ

آب سرد

2 ق غ

زرده تخم مرغ

1 و نیم ق غ

شکر

یک چهارم فنجان

شیر

یک چهارم فنجان

شکلات سفید رنده شده

115 گرم

پودینگ پسته فوری

3 ق غ

رنگ خوراکی سبز

 

خامه فرم گرفته

1 فنجان

 

طرز تهیه :

یک قالب کمربندی را کامل چرب کرده و کف و دیواره هایش را با کاغذ پوستی بپوشانید .

پودر ژلاتین را روی آب گیلاس پاشیده و 1 دقیقه بگذارید نم بکشد.

تخم مرغ و شکر را به آن ها اضافه کرده هم بزنید سپس شیر را اضافه کرده کاملا مخلوط کنید و روی شعله متوسط 7 – 10 دقیقه مدام هم بزنید تا غلیظ شود به طوری که به پشت قاشق بچسبد سپس شکلات سفید را اضافه کرده و هم بزنید تا ذوب شود و از روی حرارت برداشته کناری بگذارید تا تقریبا شود .

عصاره ، روغن بادام و رنگ خوراکی را اضافه کرده کاملا مخلوط نمایید در آخر تکه های گیلاس را اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید که گیلاس ها له نشوند.

خامه را در آخر به این ترکیب اضافه کرده و مخلوط نمایید .

ترکیب موس گیلاس را داخل تابه ریخته یکی دو ضربه به کف ظرف بزنید که اگر جایی هوا مانده بود پر شود روی ظرف را کاملا صاف کرده و در فریزر بگذارید تا سرد و سفت شود ولی مراقب باشید که یخ نزند .

برای تهیه لایه موس پسته :

پودر ژلاتین را روی آب پاشیده و بگذارید 1 دقیقه نرم شود سپس زرده تخم مرغ و شکر را اضافه کرده هم بزنید . شیر را اضافه نموده مخلوط کنید و روی شعله متوسط به مدت 5 – 7 دقیقه مدام هم بزنید تا غلیظ شود و به پشت قاشق بچسبد سپس شکلات را اضافه نموده هم بزنید تا ذوب شود .

ترکیب را از روی حرارت برداشته پودر فوری پدینگ پسته را با آنها ترکیب نموده و اجازه دهید سرد شود . زمانی که پودینگ تقریبا خنک شد رنگ خوراکی را به اندازه ی دلخواه خود به آن اضافه نمایید و در آخر خامه فرم گرفته را با این ترکیب مخلوط کنید و روی لایه گیلاس داخل قالب ریخته دوباره یکی دو ضربه به کف قالب بزنید تا حباب های هوا داخل موس خارج شود و قالب را به فریزر برگردانید .

بعد ازینکه موس کاملا در فریزر سرد شد یک حوله را در آب گرم خیس کرده آب اضافه اش را بگیرید و دور قالب موس بپیچید کمی که گرما به قالب دادید کمربند دور قالب را باز کنید و کاغذ پوستی های اطراف موس را جدا کنید .

موس را روی ظرف مورد نظرتان گذاشته و اگر جایی بین لایه ها فاصله ای وجود داشت با کمک یک کاردک گرم اصلاحش کنید .

دور موس کیک قسمت لایه پسته را با کمی خامه پوشانده و دور لایه گیلاسی را با کمی خامه سفید بپوشانید . روی سطح موس را بگذارید بدون خامه بماند تا رنگ سبز پسته ای اش را نشان دهید .

سپس با یک ماسوره ستاره ای دور لبه ی موس کیکتان را شکوفه زده و وسط هر کدام یک عدد گیلاس بگذارید و دوباره در فریزر بگذارید تا کمی یخ بزند و بعد سرو نمایید .

میتوانید برشهای موس کیک را همانطور یخ زده میل نمایید یا این که بگذارید به دمای اتاق برسد در هر دو حالت طعم بسیار خوشایندی دارد .

 

akairan.com

درباره : آشپزی , دسر ,
برچسب ها : موس کیک ایتالیایی , دسر ایتالیایی , موس کیک پسته و گیلاس , موس کیک پسته , موس کیک گیلاس , اسپامونی چیست , بستنی اسپامونی چیه , آموزش آشپزی , دسر , بستنی , آموزش درست کردن دسر , دسر خوشمزه , آموزش آنواع دسر , انواع دسر , مجله پارس پارمیس ,
بازدید : 14 تاریخ : جمعه 04 دي 1394 زمان : 16:19 نویسنده : MRsys نظرات ()
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
تبلیغات
Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز

مطالب
کدهای اختصاصی
4/9/94