loading...
مجله پارس پارمیس
MRsys بازدید : 339 جمعه 04 دی 1394 نظرات (0)

پنیر و گردو,تزئین پنیر و گردو,توپک ها پنیر و گردو


توپک های پنیر و گردو برای صبحانه

برای 40 عدد توپک پنیر و گردو

زمان آماده سازی : 30 دقیقه + زمان سرد شدن در یخچال

مواد لازم برای توپک های پنیر و گردو

پنیر خامه ای نرم

450 گرم

ادویه دلخواه

25 گرم

پنیر چدار رنده

2 فنجان

سس ورستر شایر

2 ق چ

پیازچه ریز خرد شده

3 ساقه کامل

کالباس

8 برش خرد شده در صورت تمایل

گردوی خرد شده

1 فنجان برای روی توپک ها

 

طرز تهیه :

در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه توپک های پنیر و گردو برای صبحانه آشنا میکنیم .

پنیر خامه ای ، سس ورستر شایر و ادویه را با هم ترکیب کرده با همزن بزنید تا کاملا یکدست شود . پنیر چدار ، پیارچه و کالباس را هم اضافه کرده کاملا مخلوط کنید . روی ظرف را پوشانده و به مدت 1 ساعت در یخچل بگذارید تا سرد شود .

با اسکوپ کوچک از مواد خمیری برداشته سپس داخل گردوی خرد شده بگردانید و داخل ظرف بچینید .

روی ظرف را پوشانده و مدتی در یخچال بگذارید دوباه خنک و سفت شود سپس سرو نمایید .

بهتر است این توپک های پنیر و گردو حداقل 8 ساعت در یخچال بمانند تا همه ی مواد کاملا به هم مزه دهند ولی اگر عجله داشتید میتوانید با زمان کمتر یا حتی بلافاصله هم این توپک ها را سرو نمایید .

 

akairan.com


ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
کدهای اختصاصی
4/9/94