یک بستنی
طعم به یاد ماندنی ساندویچ بستنی با شیرینی بلوندی رو از دست ندید
برای حدود 18 – 20 ساندویچ بستنی
یکی از خوشمزه ترین خوردنیهای تابستونی بستنیه که اگر این بستنی رو بین شیرینی های بلوندی سرو کنید بسیار خوشمزه تر خواهد شد .
این شیرینی های بلوندی طعمی مثل کیک تولد دارند فقط کمی بافت شیرینیها متفاوت تر است .
وقتی این ساندویچ های کوچک بلوندی رو درست کنید انگار دارین کیک تولد و بستنی رو با یک جا نوش جان میکنید و واقعا طعم بی نظیری رو تجربه خواهید کرد و مطمئن باشید یک بار که امتحان کنید دوست دارید تا تابستون تموم نشده چند بار دیگه م درستشون کنید .
شایدم حتی وسط سرمای زمستون هم گاهی دلتون این دسر فوق العاده رو بخواد .
مواد لازم |
|
بستنی نرم |
1.9 لیتر |
اسپرینکل چند رنگ |
180 گرم |
آرد |
2 و نیم فنجان معادل 340 گرم |
جوش شیرین |
1 ق چ |
نمک |
سه چهارم ق چ |
کره نرم |
1 فنجان معادل 216 گرم |
شکر قهوه ای |
1 فنجان معادل 257 گرم |
شکر دانه ریز |
نصف فنجان معادل 114 گرم |
تخممرغ |
2 عدد |
وانیل |
2 ق چ |
بستنی |
1.9 لیتر به انتخاب خودتان |
این ساندویچ ها با قالب درست شده اگر قالب مناسب در اختیار نداشتید میتونید در سینی فر شیرینی ها رو بپزد و به اندازه دلخواهتون برش بزنید .
طرز تهیه :
بستنی نرم را با اسپرینکل های رنگی مخلوط کرده و در یک سینی 32 * 22 سانتی که با کاغذ روغنی پهن کرده اید به طوری که لبه های کاغذ از سینی اضافه باشد ، بریزید و رویش را صاف کنید و به مدت 4 ساعت و ترجیحا یک شب در فریزر بگذارید تا منجمد شود .
فر را با دمای 165 درجه سانتیگراد رون کنید تا گرم شود . کف قالب ساندویچی را اسپری زده و آرد پاشی کنید .
یا یک سینی 32 * 22 سانتی را با کاغذ روغنی به طوریکه لبه های کاغذ از سینی اضافه باشد بپوشانید .
آرد ، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کرده الک کنید .
کره را با سرعت متوسط همزن بزنید تا کالما صاف شود سپس شکرها را به آن افزوده و 2 دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید .
تخم مرغ ها را یکی یکی حین هم زدن اضافه کرده و هر بار کاملا مخلوط نمایید در آخر وانیل را به مواد بیفزایید و مخلوط کنید .
سرعت را کم کرده و ترکیب آرد را اضافه کنید و با سرعت کم فقط در حدی که مخلوط شوند هم بزنید .
در ظرف را گذاشته و 2 ساعت در یخچال نگهداری کنید تا کاملا خنک شود .
1 و نیم ق غ از خمیر را کف هر یک از قالب های ساندویچی پر کنید با کمک انگشت یا وسیله ی دیگر و به مدت 13 – 15 دقیقه در فر بگذارد تا بپزند البته این زمان کاملا به سایز قالب هایتان بستگی داد .
سپس ساندویچ ها را از فر خارج کرده کمی که از حرارت افتاد روی توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شوند .
اگر بلوندی را در سینی پختید بعد ازین که کمی از حرارت افتاده با کمک لبه های کاغذ روغنی که از سینی بیرون مانده بلوندی را از قالب خارج کنید و بگذارید کاملا سرد شود سپس به اندازه ی دلخواه برش بزنید .
بستنی را با کمک لبه های کاغذ روغنی که از سینی بیرون مانده در آورید و به اندازه ی شیرینی های بلوندی با یک چاقوی تیز برش بزنید و بین دو عدد شیرینی بلوندی بگذارید .
هر ساندویچ را جداگانه بین کاغذ روغنی پیچیده و تا زمان سرو در فریزر بگذارید .
مترجم : سبا
تهیه و ترجمه اختصاصی آکاایران