loading...
مجله پارس پارمیس
MRsys بازدید : 347 جمعه 04 دی 1394 نظرات (0)

ساندویچ بستنی,دسر بستنی,شیرینی بلوندی

یک بستنی

طعم به یاد ماندنی ساندویچ بستنی با شیرینی بلوندی رو از دست ندید

برای حدود 18 – 20 ساندویچ بستنی

یکی از خوشمزه ترین خوردنیهای تابستونی بستنیه که اگر این بستنی رو بین شیرینی های بلوندی سرو کنید بسیار خوشمزه تر خواهد شد .

این شیرینی های بلوندی طعمی مثل کیک تولد دارند فقط کمی بافت شیرینیها متفاوت تر است .

وقتی این ساندویچ های کوچک بلوندی رو درست کنید انگار دارین کیک تولد و بستنی رو با یک جا نوش جان میکنید و واقعا طعم بی نظیری رو تجربه خواهید کرد و مطمئن باشید یک بار که امتحان کنید دوست دارید تا تابستون تموم نشده چند بار دیگه م درستشون کنید .

شایدم حتی وسط سرمای زمستون هم گاهی دلتون این دسر فوق العاده رو بخواد .

مواد لازم

بستنی نرم

1.9 لیتر

اسپرینکل چند رنگ

180 گرم

آرد

2 و نیم فنجان معادل 340 گرم

جوش شیرین

1 ق چ

نمک

سه چهارم ق چ

کره نرم

1 فنجان معادل 216 گرم

شکر قهوه ای

1 فنجان معادل 257 گرم

شکر دانه ریز

نصف فنجان معادل 114 گرم

تخممرغ

2 عدد

وانیل

2 ق چ

بستنی

1.9 لیتر به انتخاب خودتان

ساندویچ بستنی,دسر بستنی,شیرینی بلوندی

این ساندویچ ها با قالب درست شده اگر قالب مناسب در اختیار نداشتید میتونید در سینی فر شیرینی ها رو بپزد و به اندازه دلخواهتون برش بزنید .

طرز تهیه :


بستنی نرم را با اسپرینکل های رنگی مخلوط کرده و در یک سینی 32 * 22 سانتی که با کاغذ روغنی پهن کرده اید به طوری که لبه های کاغذ از سینی اضافه باشد ، بریزید و رویش را صاف کنید و به مدت 4 ساعت و ترجیحا یک شب در فریزر بگذارید تا منجمد شود .

فر را با دمای 165 درجه سانتیگراد رون کنید تا گرم شود . کف قالب ساندویچی را اسپری زده و آرد پاشی کنید .

یا یک سینی 32 * 22 سانتی را با کاغذ روغنی به طوریکه لبه های کاغذ از سینی اضافه باشد بپوشانید .

ساندویچ بستنی,دسر بستنی,شیرینی بلوندی

آرد ، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کرده الک کنید .

کره را با سرعت متوسط همزن بزنید تا کالما صاف شود سپس شکرها را به آن افزوده و 2 دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید .

تخم مرغ ها را یکی یکی حین هم زدن اضافه کرده و هر بار کاملا مخلوط نمایید در آخر وانیل را به مواد بیفزایید و مخلوط کنید .

سرعت را کم کرده و ترکیب آرد را اضافه کنید و با سرعت کم فقط در حدی که مخلوط شوند هم بزنید .

در ظرف را گذاشته و 2 ساعت در یخچال نگهداری کنید تا کاملا خنک شود .

1 و نیم ق غ از خمیر را کف هر یک از قالب های ساندویچی پر کنید با کمک انگشت یا وسیله ی دیگر و به مدت 13 – 15 دقیقه در فر بگذارد تا بپزند البته این زمان کاملا به سایز قالب هایتان بستگی داد .

سپس ساندویچ ها را از فر خارج کرده کمی که از حرارت افتاد روی توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شوند .

اگر بلوندی را در سینی پختید بعد ازین که کمی از حرارت افتاده با کمک لبه های کاغذ روغنی که از سینی بیرون مانده بلوندی را از قالب خارج کنید و بگذارید کاملا سرد شود سپس به اندازه ی دلخواه برش بزنید .

بستنی را با کمک لبه های کاغذ روغنی که از سینی بیرون مانده در آورید و به اندازه ی شیرینی های بلوندی با یک چاقوی تیز برش بزنید و بین دو عدد شیرینی بلوندی بگذارید .

هر ساندویچ را جداگانه بین کاغذ روغنی پیچیده و تا زمان سرو در فریزر بگذارید .


مترجم : سبا

 تهیه و ترجمه اختصاصی آکاایران

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
کدهای اختصاصی
4/9/94