loading...
مجله پارس پارمیس
MRsys بازدید : 309 سه شنبه 01 دی 1394 نظرات (0)
,ذرت و لوبیا قرمز,سالاد,سالاد ذرت,انواع سالاد


سالاد ذرت و لوبیا قرمز

 

سالاد ذرت و لوبیا قرمز

 

 

 لوبیا قرمز پخته شده یا کنسرو لوبیا  1لیوان یا قوطی  .  کنسرو ذرت  1قوطی  .  گشنیز تازه و خورد شده  3 قاشق

فلفل دلمه ای قرمز و سبز  نصف عدد  .  روغن زیتون  2قاشق  .  سرکه بالزامیک 1/4 لیوان

شکر  .  نمک  .  زیره  .  پودر فلفل سیاه  .  آبلیمو

 

 

,ذرت و لوبیا قرمز,سالاد,سالاد ذرت,انواع سالاد

 

 

طرز تهیه: برای تهیه ی سس این سالاد، در یک ظرف یا کاسه ی کوچک، روغن زیتون، سرکه ی بالزامیک، شکر، نمک، فلفل، زیره، و مقادیر کمی آب لیمو ترش بریزید و خوب مخلوط کنید.

 

در ظرف سالاد لوبیا های پخته شده، ذرت، فلفل های دلمه ای و گشنیز را ریخته و مخلوط کنید. سپس سسی که تهیه کرده اید را روی آن بریزید.

 

 

منبع :irancook.ir

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
کدهای اختصاصی
4/9/94