![هوموس لوبیا قرمز - آکا ,هوموس لوبیا قرمز,طرز تهیه هوموس لوبیا قرمز,هوموس,انواع سالاد](http://cdn.akairan.com/akairan/aka/m1001/0544190377172015102a.jpg)
هوموس لوبیا قرمز
هوموس لوبیا قرمز
لوبیا قرمز 1 لیوان . نخود 1 لیوان . آب لیمو 3 قاشق
روغن زیتون 2 قاشق . روغن کنجد 1 قاشق مربا خوری . پودر زیره 1/4 قاشق چایخوری
سیر خرد شده 2 حبه . جعفری خرد شده 2 قاشق
طرز تهیه: لوبیا قرمز و نخود را به مدت 1.5 تا 2 ساعت در زودپز بپزید تا خوب پخته شوند. سپس آنها را آبگیری کنید اما آب اضافی را دور نریزید.
توسط یک گوشتکوب برقی و یا میکسر همه ی مواد بجز آب نخود و لوبیا را طوری با هم مخلوط کنید که له شوند.
آب نخود و لوبیا را به میزان دلخواه به هوموس بدست آمده اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسید.
مخلوط را 1 تا 2 ساعت درون یخچال نگهداری کنید تا سرد شود. هوموس را می توانید با نان پیتا و یا نان تافتون میل کنید.
منبع :irancook.ir