سالاد کوینولا با ذرت و پیازچه
برای 8 نفر
زمان آماده سازی : 20 دقیقه
زمان پخت : 20 دقیقه
مواد لازم |
|
ذرت بلالی یا کنسروی |
4 عدد |
پوست لیموی رنده شده |
1 ق غ |
آب لیمو تازه |
2 ق غ |
کره ذوب شده |
یک چهارم فنجان |
عسل |
1 ق س |
نمک |
نصف ق چ |
فلفل سیاه |
یک چهارم ق چ |
کوینولا نپخته |
2 فنجان |
پیازچه خرد شده |
4 ساقه |
طرز تهیه :
ذرت ها را در یک قابلمه ی بزرگ گذاشته و اینقدر اب به قابلمه اضافه کنید تا روی ذرت ها را بگیرد . شعله را زیاد کنید تا آب به جوش آید به محض این که آب جوش آمد شعله را خاموش کرده و در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید ذرت ها به مدت 5 دقیقه در آب جوش بمانند سپس با استفاده از یک چاقوی تیز دانه هایش را مطابق تصویر برش بزنید.
برای تهیه سس سالاد : رنده ی پوست لیمو ، آب لیمو ، کره ذوب شده ، عسل ، نمک و فلفل را در یک کاسه بزرگ مخلوط نمایید.
کوینولای نپخته را چند آب بشویید تا وقتی که آبش زلال شود سپس مطابق دستور پشت بسته آن را بپزید.معمولا نحوه ی پخت کوینولا به این شکل است که 1 فنجان کوینولا را با 2 فنجان آب و کمی نمک در یک قابلمه میریزند و شعله را زیاد میکنند تا آب به جوش آید سپس شعله را کم کرده و 15 دقیقه کوینولا را روی حرارت ملایم میجوشانیم و در آبکش میریزیم تا آب اضافی اش برود.
کوینولا ، دانه های ذرت و پیازچه خرد شده را به سس اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید و به میزان لازم نمک و فلفل رویشان بپاشید.
مترجم : سبا
تهیه و ترجمه آکاایران