loading...
مجله پارس پارمیس
MRsys بازدید : 317 سه شنبه 01 دی 1394 نظرات (0)

کوینولا,کوینولا چیست,سالاد کوینولا

سالاد کوینولا با ذرت و پیازچه

برای 8 نفر

زمان آماده سازی : 20 دقیقه

زمان پخت : 20 دقیقه

مواد لازم

ذرت بلالی یا کنسروی

4 عدد

پوست لیموی رنده شده

1 ق غ

آب لیمو تازه

2 ق غ

کره ذوب شده

یک چهارم فنجان

عسل

1 ق س

نمک

نصف ق چ

فلفل سیاه

یک چهارم ق چ

کوینولا نپخته

2 فنجان

پیازچه خرد شده

4 ساقه

 کوینولا یا بذر گنه گنه یک دانه کوچک لوبیا شکل به رنگ عاج است که عطری ملایم و طعمی شیرین دارد . از برنج سبکتر است ولی میتوان به عنوان جایگزین برنج از آن استفاده نمود و معمولا برای غلیظ کردن سوپ میتوان به آن اضافه کرد.
 

طرز تهیه :

ذرت ها را در یک قابلمه ی بزرگ گذاشته و اینقدر اب به قابلمه اضافه کنید تا روی ذرت ها را بگیرد . شعله را زیاد کنید تا آب به جوش آید به محض این که آب جوش آمد شعله را خاموش کرده و در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید ذرت ها به مدت 5 دقیقه در آب جوش بمانند سپس با استفاده از یک چاقوی تیز دانه هایش را مطابق تصویر برش بزنید.

کوینولا,کوینولا چیست,سالاد کوینولا

برای تهیه سس سالاد : رنده ی پوست لیمو ، آب لیمو ، کره ذوب شده ، عسل ، نمک و فلفل را در یک کاسه بزرگ مخلوط نمایید.

کوینولای نپخته را چند آب بشویید تا وقتی که آبش زلال شود سپس مطابق دستور پشت بسته آن را بپزید.معمولا نحوه ی پخت کوینولا به این شکل است که 1 فنجان کوینولا را با 2 فنجان آب و کمی نمک در یک قابلمه میریزند و شعله را زیاد میکنند تا آب به جوش آید سپس شعله را کم کرده و 15 دقیقه کوینولا را روی حرارت ملایم میجوشانیم و در آبکش میریزیم تا آب اضافی اش برود.

کوینولا ، دانه های ذرت و پیازچه خرد شده را به سس اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید و به میزان لازم نمک و فلفل رویشان بپاشید.

 


 

 

مترجم : سبا

 تهیه و ترجمه  آکاایران

 

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
کدهای اختصاصی
4/9/94