آشپزی - انواع سالاد - سالاد شیرازی
سالاد شیرازی جزو پر طرفدارترین سالاد ها است، که تقریبا هر کسی خورده است. در این بخش از سایت آکاایران برای شما طرز تهیه سالاد شیرازی و تزیین آن را آماده کرده ایم، با ما همراه باشید.
مواد لازم برای آشپزی
برای 2 تا 3 نفر:
خیار متوسط 3 عدد
گوجه فرنگی متوسط 2 عدد
پیاز متوسط 2 عدد
آبلیموی یا آبغوره نصف استکان
نمک کمی
فلفل به مقدار لازم ( حتما لازم نیست )
تزیین سالاد شیرازی
طرز تهیه:
خیار، گوجه فرنگی و پیاز را ریز خرد کنید. برای خرد کردن ریز می توانید آن ها را روی تخته گذاشته و به راحتی خرد کنید .
سپس آنها را با هم مخلوط کنید.
بسته به نوع ذائقه تان، آبلیمو یا آبغوره یا مخلوط هر دو را به سالاد اضافه کنید.
کمی هم نمک بزنید، فقط سعی کنید نمک آن زیاد نشود.
در صورت دلخواه می توانید کمی روغن زیتون یا پودر نعنا خشک هم به سالاد بیفزایید. افزودن پودر نعنا برای از بین بردن طبع سرد خیار و گوجه فرنگی، خوب است.
حداقل 10 دقیقه قبل از سرو کردن، سالاد را در یخچال قرار دهید.
در ادامه نمونه های تزیین سالاد شیرازی را مشاهده نمایید.
تزیین سالاد شیرازی
تزئین سالاد شیرازی
تزیین سالاد شیرازی
تزیین سالاد شیرازی
تزئین سالاد شیرازی
تزئین سالاد شیرازی
تزیین سالاد شیرازی
تزئین سالاد شیرازی
تزیین سالاد شیرازی
آکاایران