loading...
مجله پارس پارمیس
MRsys بازدید : 215 چهارشنبه 06 مرداد 1395 نظرات (0)

 

مواد لازم: 150 گرم آرد, 5 قاشق سوپ خوری شکر, 2 قاشق سوپ خوری روغن مایع, 1 عدد تخم‌مرغ, 1.2 پیمانه شیر, 2 قاشق چای خوری بیکینگ‌پودر, 1.4 قاشق چای خوری وانیل
تصویر این کیک نیازی به فر ندارد

طرز تهیه:

1. ابتدا آرد و بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط کرده و سپس آنها را دو با الک کنید. در یک ظرف مناسب شکر، روغن مایع و وانیل را با همزن خوب هم بزنید سپس به آنهاتخم‌مرغ را اضافه کرده، دوباره مواد را هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند. حالا شیر را به‌آرامی به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. بعدازاینکه مواد کاملاً با هم ترکیب شدند، مخلوط آرد را به‌تدریج اضافه کنید و هم بزنید تا مایه نرم و یکدستی حاصل شود.

2. در این زمان یک تابه کوچک و نچسب را کمی چرب کنید، آن را روی حرارت ملایم قرار داده، در آن را بگذارید تا تابه کمی گرم شود.حالا مواد را داخل تابه بریزید و صبر کنید تا کیک کمی پخته‌شود و خودش را بگیرد. دقت کنید حرارت نباید زیاد باشد چون کیک می‌سوزد. بعدازاینکه یک‌طرف کیک پخت و خودش را گرفت، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم به پخت کامل برسد.

3. بعدازاینکه کیک آماده شد، تابه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا کمی خنک شود سپس آن را از داخل تابه درآورید و سرو کنید.

یه جور دیگه

- به جای روغن مایع از کره هم می‌توانید استفاده کنید.

- کیک را داخل یک قابلمه نچسب و یا داخل پلوپز هم می‌توانید درست کنید.

jamejamonline.ir

 

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
کدهای اختصاصی
4/9/94