کباب کوبیده دو رنگ

کباب کوبیده دو رنگ

مواد لازم :
گوشت چرخ کرده            ۲۰۰ گرم
سینه مرغ                      نصف سینه
پیاز                             دو عدد بزرگ
نمک                             به میزان لازم
فلفل                            به میزان لازم

روش تهیه :

ابتدا گوشت گوسفندی را با قدری چربی سه مرتبه چرخ میکنیم . یک عدد پیاز را با رنده ریز در گوشت رنده کرده نمک و فلفل را به آن افزوده خوب چنگ زده تا کاملا چسبندگی پیدا کند. سینه مرغ را به خوبی پاک کرده رگ و پوست آن را جدا میکنیم، سپس مولینکس کرده پیاز را با رنده ریز رنده کرده و همراه با ادویه به گوشت افزوده خوب چنگ میزنیم تا گوشت چسبندگی پیدا کند.

سیخ کباب را با آب ولرم خیس کرده ، سپس با دستی که خیس است نیمی از گوست مرغ برداشته به دور سیخ کشیده و الباقی را گوشت گوسفندی به اندازه برداشته و به دور سیخ میکشیم. تمامی کباب کوبیده ها را به همین ترتیب آماده کرده  و دو سر آنها و همچنین محل اتصال دو گوشت را خوب به سیخ میچسبانیم و در نهایت آنها را بر روی حرارت ذغال میپزیم .

نکته های کدبانوی ایرانی :
مایه کباب را از یک شب قبل نیز آماده کرده و در یخچال نگه داری میکنند.
برای گوشت کبابی بهتر است که از ترکیب گوشت گوسفند و گوساله استفاده شود .
از زعفران نیز میتوان برای تهیه کبابها استفاده نمود .
هنگام اضافه کردن پیاز به گوشت ، به یاد داشته باشید آب حاصل از آن را خارج نمایید .
برای جلوگیری از جدا نشدن و نریختن کباب از سیخ راه های متعددی وجود دارد که در زیر به چند نمونه از آنها اشاره شده است:
بهتر است گوشت را چه قبل از افزودن پیاز و چه بعد از آن مقداری داخل یخچال قرار داد و همینطور به خوبی ورز داده شود .
گوشت باید به خوبی و متناسب بر روی سیخ کشیده شود ( پخش یکنواخت ) .
از جوش شیرین هم برای متناسب کردن چربی گوشت و هم برای جلوگیری از ریختن کباب استفاده میکنند .
از پودر نان خشک ، تخم مرغ و حتی آرد هم برای جلوگیری از جدا شدن کباب از سیخ استفاده میشود .
کباب کوبیده را بر روی نان که معمولا از سنگک استفاده میشود سرو میکنند و در کنار انها از گوجه فرنگی سیخ کشیده شده ، سبزیجات که معمولا ریحان و گشنیز میباشد و پیاز میتوان استفاده کرد.