طرز تهیه تارت خرما برای افطار ماه رمضان

درست کردن تارت خرما و گردو,مواد لازم برای تارت خرما و گردو

طرز تهیه تارت خرما و گردو دسری مقوی برای افطار ماه رمضان

 

تارت خرما و گردو را به عنوان وعده سحری یا هنگام افطار مصرف کنید و از خواص بی شمار و انرژی بخش خرما و گردو بهره مند شوید.

 

مواد لازم برای تهیه تارت خرما و گردو برای 4 نفر :

 خرما 200 گرم 
 گردو  100 گرم
 شیر عسلی غلیظ  یک بسته
 بیسکوئیت دایجستیو 15 عدد 
کره 100 گرم
شکر 2 قاشق غذاخوری
نمک یک چهارم قاشق مرباخوری
پودر دارچین یک قاشق چایخوری

 

طرز تهیه تارت خرما برای افطار ماه رمضان :

فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.

بیسکوییت‌ها را خرد کنید و به حالت پودری در بیاورید. شکر، نمک و دارچین را به بیسکوییت‌های خرد شده اضافه کنید و هم بزنید. 

کره را آب کرده و به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مایه یک دستی به غلظت ماست به دست بیاید. 

 

مایه را در قالب تارت بریزید و کاملا در قالب پخش کنید. مایه تارت را در فر به مدت ده دقیقه بپزید و بیرون آورید و بگذارید در دمای اتاق خنک شود. 

در این زمان خرماها را از وسط نصف و هسته‌های آن را خارج کنید و روی خمیر خنک شده بچینید و بعد روی آن یک لایه هم گردو بچینید و شیر عسلی را روی آن بریزید و در فر با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار دهید تا شیر عسلی رنگ قهوه‌ای روشن بگیرد. 

بعد تارت را از فر خارج کرده و اجازه دهید سرد شود و برش زده و نوش جان کنید.

 

تارت خرما و گردو,طرز تهیه تارت خرما و گردو

مرحله ریختن شیر عسلی روی تارت خرما و گردو

 

منبع : salama

beytoote.com