طرز تهیه سالاد تخم مرغ

 

نحوه درست کردن سالاد تخم مرغ,پخت سالاد تخم مرغ

بهتر است سالاد تخم مرغ را خنک سرو شود


مواد لازم برای سالاد تخم مرغ :

تخم مرغ پخته ۱۲ عدد (این تعداد تخم مرغ برای ۴ تا ۶ نفره)
پیازچه یک چهارم فنجان
 کرفس خرد شده نصف فنجان
فلفل دلمه قرمز خرد شده  نصف فنجان
خردل ۳ قاشق غذاخوری
سس مایونز یک سوم فنجان
سرکه ۱ قاشق غذاخوری
سس تند چند قطره
پاپریکا یک چهارم قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

 

طرز تهیه سالاد تخم مرغ :
تخم مرغ ها را درشت خرد کرده و داخل یک کاسه بزرگ بریزید. پیازچه، کرفس و فلفل دلمه را هم به آن اضافه کنید.

داخل یک کاسه کوچک، سس مایونز، خردل، سرکه و سس تند را مخلوط کرده و بعد به آرامی این سس را به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنید. در آخر هم پاپریکا، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.

بهتر است که این سالاد خنک سرو شود.

 

نکته:

برای پخت تخم مرغ می توانید این روش را امتحان کنید. یک قابلمه برداشته و به مقدار یک اینچ آب داخل آن بریزید و تخم مرغ ها را داخل آن قرار بدهید. بگذارید آب جوش بیاید و بعد آن را از روی حرارت بردارید و درب ظرف را بگذارید. ۱۰ تا ۱۲ دقیقه صبر کرده تا تخم مرغ ها بپزند.

 

منبع : novinzi.com