چیزکیک کدو تنبل بدون خامه

چیزکیک کدو,چیز کیک کدو تنبل,چیزکیک بدون خامه


چیزکیک کدو تنبل  بدون خامه

برای 12 نفر

زمان آماده سازی : 30 دقیقه

زمان پخت : 1 ساعت


مواد لازم پوسته چیزکیک کدو تنبل

پودر بیسکویت

2 فنجان

کره ذوب شده سرد

6 ق غ

شکر

یک چهارم فنجان

ادویه پای کدو

1 ق چ

مواد لازم چیزکیک

پنیر خامه ای نرم

900 گرم

شکر

1 فنجان

شکر قهوه ای روشن

یک چهارم فنجان

پوره کدو تنبل پخته یا کنسروی

420 گرم

خامه سنگین

یک سوم فنجان

عصاره وانیل

2 ق چ

ادویه پای کدو تنبل

1 ق غ

 

ادویه پای کدو: 3 ق غ دارچین + 2 ق غ زنجبیل +2 ق غ جوز هندی + نصف ق چ فلفل چیلی + نصف ق چ میخک

 طرز تهیه :

در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه چیزکیک کدو تنبل  بدون خامه آشنا میکنیم .

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .

یک قالب کمربندی 22 سانتی را با فویل و اسپری جدا کننده بپوشانید .

مواد پوسته چیز کیک را با هم مخلوط نموده کف قالب و 2 و نیم سانت از کناره های قالب پرس کنید و به مدت 7 – 8 دقیقه در فر بگذارید بپزد و به مدت 10 دقیقه کناری بگذارید خنک شود .

یک کتری بزرگ آب را روی حرارت بگذارید تا به جوش آید .

پنیر خامه ای ، شکر و شکر قهوه ای را حدود 3 دقیقه بزنید تا کاملا کرمی و فرم گرفته شود .

تخم مرغ ، پوره کدو تنبل و خامه را اضافه کرده هم بزنید تا یکدست شود . وانیل و پوره کدو تنبل را اضافه کرده هم بزنید تا کاملا مخلوط شود .

قالب را کاملا با فویل پوشانده مواد پنیری را داخل قالب ریخته و قالب را در یک ماهیتابه بزرگتر داخل فر گذاشته و نیمی از ماهیتابه را با آب جوش پر کنید .

چیزکیک را به مدت 60 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد و کناره هایش سفت شده و وسط هنوز کمی لرزان باشد ولی خمیر نباشد .

فر را خاموش کرده و بدون این که در فر را باز کنید بگذارید 1 ساعت دیگر در فر بماند .

بعد از خارج کردن چیز کیک از فر بگذارید خنک شده و حداقل 6 ساعت در یخچال بگذارید بماند .

اگر نخواستید از حمام آب گرم استفاده کنید اشکالی ندارد فقط ممکن است روی چیز کیک ترک بخورد که میتوانید رویش را با خامه بپوشانید .

 

akairan.com