طرز تهیه شیر بادام با طعم وانیل و دارچین

http://mavadelazem.com/wp-content/uploads/2013/12/Vanilla-Almond-Milk_LYK14_thumb-575x262.jpg

 

مواد لازم

  • 1 فنجان بادام خام، خیسانده شده در آب
  • آب 3 فنجان
  • 2 تا 4 عدد خرما
  • 1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 1/4 قاشق چایخوری دارچین
  • کمی نمک

طرز تهیه

مرحله 1

بادام را در یک کاسه همراه با آب می ریزیم به مدت 8-12 ساعت و بعد بادامها را در آبکش می ریزیم

مرحله 2

بعد از تخلیه آب بادام ها را همراه با وانیل ، خرما و آب داخل مخلوط کن می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم

مرحله 3

مخلوط را داخل صافی می ریزیم تا تفاله ها از مایع جدا شوند .بعد مایع را دوباره داخل مخلوط کن می ریزیم و در این مرحله دارچین و نمک را اضافه می کنیم

مرحله 4

شیر بادام را می توانید داخل ظرف شیشه ای در دار ریخته و به مدت 3-5 روز در یخچال نگهدارید

مرحله 5

شما می توانید پوره بادام را برای انواع کلوچه و یا همراه انواع مربا مصرف کنید نوش جان

 

 

بادام را در یک کاسه به مدت  8-12 ساعت خیس می کنیم

بادام را در یک کاسه به مدت ۸-۱۲ ساعت خیس می کنیم

بادام ها را همراه با وانیل ، خرما  و آب داخل مخلوط کن می ریزیم

بادام ها را همراه با وانیل ، خرما و آب داخل مخلوط کن می ریزیم

 خوب مخلوط می کنیم

خوب مخلوط می کنیم

مخلوط را داخل صافی می ریزیم تا تفاله ها از مایع جدا شوند

مخلوط را داخل صافی می ریزیم تا تفاله ها از مایع جدا شوند

مایع را دوباره داخل  مخلوط کن می ریزیم و در این مرحله دارچین و نمک را اضافه می کنیم

مایع را دوباره داخل مخلوط کن می ریزیم و در این مرحله دارچین و نمک را اضافه می کنیم

شیر بادام را می توانید داخل ظرف شیشه ای در دار بریزید

شیر بادام را می توانید داخل ظرف شیشه ای در دار بریزید

پوره بادام را برای انواع کلوچه و یا همراه انواع مربا مصرف کنید

پوره بادام را برای انواع کلوچه و یا همراه انواع مربا مصرف کنید

 

mavadelazem.com