سالاد کوینولا با پنیر بز

سالاد کوینولا,کوینولا,کوینولا چیست


 

سالاد کوینولا با پنیر بز

برای 4 -  6 نفر

مواد لازم

کوینولا نپخته

نصف فنجان

پنیر بز

100 گرم

پودر سوخاری

نصف فنجان

روغن زیتون

1 ق غ

سبزیهای برگدار برای سالاد به دلخواه

2 و نیم فنجان

بادام پرک

یکچهارم فنجان

آلبالو خشک

یک سوم فنجان

سس سالاد

آب لیمو

3 ق غ

خردل دیژون

1 ق چ

موسیر خرد شده

1 ق غ

نمک

یک چهارم ق چ

فلفل سیاه

یکهشم ق چ

روغن زیتون

یک چهارم فنجان

 کوینولا یا بذر گنه گنه یک دانه کوچک لوبیا شکل به رنگ عاج است که عطری ملایم و طعمی شیرین دارد . از برنج سبکتر است ولی میتوان به عنوان جایگزین برنج از آن استفاده نمود و معمولا برای غلیظ کردن سوپ میتوان به آن اضافه کرد.

طرز تهیه :

در این مقاله ازا چترنگ شما را با طرز تهیه سالاد کوینولا با پنیر بز آشنا میکنیم.

فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن کنید.

کوینولا را بشویید تا آبش صاف و زلال شود و با 1 فنجان آب حدود 12 دقیقه روی حرارت بگذارید تا بجوشد و نرم شود. سپس آبکشی کرده و کناری بگذارید.

پنیر بز را به صورت هشت تکه گرد برش بزنید.

پودر سوخاری را در رغن زیتون روی حرارت متوسط کمی تفت دهید تا طلایی رنگ شود. زمانی که پودر سوخاری سرد شد با فشار دور تا دور پنیر ها را از پودر بپوشانید و سپس پنیر را به مدت 4- 6 دقیقه در فر بگذارید تا نرم شود.

 

تمام مواد سس را با هم ترکیب نموده و به اندازه ی دلخواه نمک و فلفل اضافه کنید.

کوینولا ، سبزی ، بادام و آلبالوی خشک که از قبل در آب خیسانده اید را با هم ترکیبن نموده سس را روی سالاد بریزید و پنیرها را روی ظرف بچینید و سرو نمایید.

 


 مترجم : سبا

تهیه و ترجمه اختصاصی آکاایران